Nieuws & Agenda

Harmonie Lauwe

Harmonie Sint-Cecilia Vrij en Blij Lauwe


Elke muziek heeft zijn hemel...


(Guiseppe Verdi)


Laatste nieuwtjes

Nieuwskrant

BENIEUWD NAAR ONZE AGENDA?  ZIE VERDER NAAR BENEDEN...

 

14/03/2020: Terra Mystica - CONCERT UITGESTELD NAAR ONBEPAALDE DATUM!!


We kunnen er niet omheen. Corona beheerst meer en meer ons leven van alledag. De richtlijnen van experten zijn duidelijk. We moeten kwetsbare groepen beschermen en de verspreiding van het coronavirus vertragen. Het samenbrengen op evenementen van ouderen en jongeren is geen goed idee. 


We zijn een vereniging waarbij dit tijdens onze concerten heel sterk het geval is. We beslisten daarom ons concert van 14 maart uit te stellen. We vinden dit na een goede voorbereiding bijzonder jammer maar hopen op ieders begrip over deze beslissing. 


Voorlopig is er nog geen nieuwe datum gekend voor dit concert, we houden iedereen tijdig op de hoogte via alle gebruikelijke kanalen.


Terra Mystica is een lofzang op de verbondenheid van mensen met hun geboortegrond, op het behoud van tradities en de aantrekkingskracht van de natuur, maar ook op de bereidheid van de lokale bevolking van Gaspoltshofen en het Oostenrijkse Hausruck om de vooruitgang te accepteren en zich aan te passen.


In het heuvelachtige Hausruck, schitterend in de ochtendzon, liggen talrijke oude boerderijen, prachtige bossen, weiden en velden, fraai onderhouden en bewerkt door zijn inwoners. De schoonheid van de natuur ontvouwt zich voor de ogen van de toeschouwer met die speciale warmte waardoor mensen zich thuis voelen.


Benieuwd hoe dit precies klinkt? Kom dan zeker luisteren naar onze uitvoering van dit meesterwerk op zaterdag 14 maart om 20u in de Sint-Bavokerk in Lauwe.


Kaarten zijn te verkrijgen via tickets@harmonielauwe.be.

 
 

 

AGENDA

 

De grote harmonie repeteert elke zondagvoormiddag van 10u tot 12u in het vroegere gemeentehuis van Lauwe in de Raadszaal.  Achteraf is er  ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten in onze eigen bar.

 

 

Het trommelkorps repeteert op zaterdagmorgen in de raadszaal van het vroegere gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats). Voor de eerstejaars is dit onder leiding van Sam Nuytens (10u-11u), voor de gevorderden onder leiding van Dries Gruwez (11u-12u).

 

Het jeugdensemble repeteert op zondagvoormiddag van 9u tot 10u olv Hilde Balcaen.

De allerjongsten, de mini's, repeteren eveneens op zondagvoormiddag van 9u tot 10u onder leiding van Floor Decuypere.

 

Uiteraard kunnen zich wijzigingen in het repetitieschema voordoen.  Voor info daarover kunt U terecht bij de laatste ledenbrief. 

 

Onze up-to-date agenda vind je hieronder. WIl je deze informatie geautomatiseerd in uw eigen agenda krijgen (vb in outlook, google calendar, iphone, ...), dan kan dit door het toevoegen van onze shared calendar. Voeg volgende link toe aan uw agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/harmonielauwe%40gmail.com/public/basic.ics of voeg via een web browser in google calendar simpelweg de agenda toe van de google account harmonielauwe@gmail.com.

Op volgende pagina lees je hoe je dit voor uw type toestel kan doen: https://support.google.com/calendar/answer/37100?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=nl

 

 

 

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Vrij en Blij Lauwe

Webmaster: Wout Reynaert

Voor meer informatie: Contacteer ons

©Harmonie Lauwe 2018