Nieuws & Agenda

Harmonie Lauwe

Harmonie Sint-Cecilia Vrij en Blij Lauwe

 

Elke muziek heeft zijn hemel...

 

(Guiseppe Verdi)

 

Laatste nieuwtjes

Nieuwskrant

BENIEUWD NAAR ONZE AGENDA? ZIE VERDER NAAR BENEDEN...

 

Harmonie Lauwe en zanggroep 't Zinkt slaan de handen in elkaar

Zin in een muzikaal avondje uit? Kan je genieten van een live orkest, en zing je spontaan mee bij het horen van de één of andere hit? Kom dan zeker naar Chanson Populaire. De Harmonie van Lauwe en Zanggroep 't Zinkt zetten elk hun beste muzikale beentje voor. Ze sluiten samen de avond af en sturen je met een pak oorwurmen naar huis.

 

Dit alles op zaterdag 21 april om 20u in de Verrijzeniskerk (Spoorwegstraat) in Lauwe. Kaarten kosten 10 euro en kunnen besteld worden via tickets@harmonielauwe.be. Er is ook een ticketverkoop op 25 maart en op 15 april om 11u45 in het gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats 21). Bestelde tickets kunnen dan ook opgehaald worden.

 

AGENDA

 

De grote harmonie repeteert elke zondagvoormiddag van 10u tot 12u in het vroegere gemeentehuis van Lauwe in de Raadszaal. Achteraf is er ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten in onze eigen bar.

 

Het trommelkorps repeteert op zaterdagmorgen in de raadszaal van het vroegere gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats). Voor de eerstejaars is dit onder leiding van Sam Nuytens (10u-11u), voor de gevorderden onder leiding van Dries Gruwez (11u-12u).

 

Het jeugdensemble repeteert op donderdagavond van 17u30 tot 18u30 olv Hilde Balcaen.

Uiteraard kunnen zich wijzigingen in het repetitieschema voordoen. Voor info daarover kunt U terecht bij de laatste ledenbrief.

 

Onze up-to-date agenda vind je hieronder. WIl je deze informatie geautomatiseerd in uw eigen agenda krijgen (vb in outlook, google calendar, iphone, ...), dan kan dit door het toevoegen van onze shared calendar. Voeg volgende link toe aan uw agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/harmonielauwe%40gmail.com/public/basic.ics of voeg via een web browser in google calendar simpelweg de agenda toe van de google account harmonielauwe@gmail.com.

Op volgende pagina lees je hoe je dit voor uw type toestel kan doen: https://support.google.com/calendar/answer/37100?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=nl

 

 

 

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Vrij en Blij Lauwe

Webmaster: Wout Reynaert

Voor meer informatie: Contacteer ons

©Harmonie Lauwe 2018