Nieuws & Agenda

Harmonie Lauwe

Harmonie Sint-Cecilia Vrij en Blij Lauwe

 

Elke muziek heeft zijn hemel...

 

(Guiseppe Verdi)

 

Laatste nieuwtjes

Nieuwskrant

BENIEUWD NAAR ONZE AGENDA? ZIE VERDER NAAR BENEDEN...

 

De andere oorlog - 10 november 2018, 19u CC de Steiger

1914 – Remi Spillebeen is dertien jaar op de dag dat de kerktoren van zijn dorp in brand staat. Hij vindt dat op dat moment nog de spannendste gebeurtenis uit zijn jonge leven. Wanneer het Duitse leger echter een paar maanden later zijn dorp binnenvalt verandert zijn leven voorgoed.

Willy Spillebeen schreef in 1988 de roman “De andere oorlog”. Hij baseerde zich voor deze roman op het verhaal van zijn vader. Dertig jaar later bewerkte zijn kleinzoon, Jeroen Spillebeen, het boek tot een theatermonoloog. Onder begeleiding van de Harmonie van Lauwe vertelt Jeroen het verhaal van zijn overgrootvader in een aangrijpende voorstelling waarin muziek en woord elkaar versterken.

 

Tickets zijn beschikbaar via mail naar tickets@harmonielauwe.be en kosten 10 euro.

 

AGENDA

 

De grote harmonie repeteert elke zondagvoormiddag van 10u tot 12u in het vroegere gemeentehuis van Lauwe in de Raadszaal. Achteraf is er ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten in onze eigen bar.

 

Het trommelkorps repeteert op zaterdagmorgen in de raadszaal van het vroegere gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats). Voor de eerstejaars is dit onder leiding van Sam Nuytens (10u-11u), voor de gevorderden onder leiding van Dries Gruwez (11u-12u).

 

Het jeugdensemble repeteert op donderdagavond van 17u30 tot 18u30 olv Hilde Balcaen.

Uiteraard kunnen zich wijzigingen in het repetitieschema voordoen. Voor info daarover kunt U terecht bij de laatste ledenbrief.

 

Onze up-to-date agenda vind je hieronder. WIl je deze informatie geautomatiseerd in uw eigen agenda krijgen (vb in outlook, google calendar, iphone, ...), dan kan dit door het toevoegen van onze shared calendar. Voeg volgende link toe aan uw agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/harmonielauwe%40gmail.com/public/basic.ics of voeg via een web browser in google calendar simpelweg de agenda toe van de google account harmonielauwe@gmail.com.

Op volgende pagina lees je hoe je dit voor uw type toestel kan doen: https://support.google.com/calendar/answer/37100?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=nl

 

 

 

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Vrij en Blij Lauwe

Webmaster: Wout Reynaert

Voor meer informatie: Contacteer ons

©Harmonie Lauwe 2018