Nieuws & Agenda

Harmonie Lauwe


Harmonie Sint-Cecilia Vrij en Blij LauweElke muziek heeft zijn hemel...


(Guiseppe Verdi)


Laatste nieuwtjes


Nieuwskrant


BENIEUWD NAAR ONZE AGENDA?  ZIE VERDER NAAR BENEDEN...

 

Cecilia 2018 : Stoofvlees - Friet met eigen muzikale omkadering

Het muzikale feest der feesten, de schoonste feestdag van het jaar is die van Sinte Cecilia. Dat vieren we in Lauwe misschien wat later dan elders, maar daarom niet minder feestelijk. Op 1 december verzamelen alle muzikanten en muziekliefhebbers in de Wonderwijzer. Op het menu: muziek van de jeugdharmonie, het trommelkorps en onze eigenste dixielandband. Een lekkere stoofvlees - friet, vergezeld van het nodige gerstenat of ander vloeibaar lekkers, maakt de avond compleet.

 

Steun onze vereniging met jullie aanwezigheid en supporter voor onze toekomstige muzikanten. Kaarten zijn te verkrijgen via tickets@harmonielauwe.be. Reserveren liefst voor 24 november.

 

 

 

AGENDA

 

De grote harmonie repeteert elke zondagvoormiddag van 10u tot 12u in het vroegere gemeentehuis van Lauwe in de Raadszaal.  Achteraf is er  ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten in onze eigen bar.

 

 

Het trommelkorps repeteert op zaterdagmorgen in de raadszaal van het vroegere gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats). Voor de eerstejaars is dit onder leiding van Sam Nuytens (10u-11u), voor de gevorderden onder leiding van Dries Gruwez (11u-12u).

 

Het jeugdensemble repeteert op donderdagavond van 17u30 tot 18u30 olv Hilde Balcaen.

 

 

Uiteraard kunnen zich wijzigingen in het repetitieschema voordoen.  Voor info daarover kunt U terecht bij de laatste ledenbrief. 

 

Onze up-to-date agenda vind je hieronder. WIl je deze informatie geautomatiseerd in uw eigen agenda krijgen (vb in outlook, google calendar, iphone, ...), dan kan dit door het toevoegen van onze shared calendar. Voeg volgende link toe aan uw agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/harmonielauwe%40gmail.com/public/basic.ics of voeg via een web browser in google calendar simpelweg de agenda toe van de google account harmonielauwe@gmail.com.

Op volgende pagina lees je hoe je dit voor uw type toestel kan doen: https://support.google.com/calendar/answer/37100?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=nl

 

 

 

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Vrij en Blij Lauwe

Webmaster: Wout Reynaert

Voor meer informatie: Contacteer ons

©Harmonie Lauwe 2018