Nieuws & Agenda

Harmonie Lauwe

Harmonie Sint-Cecilia Vrij en Blij Lauwe


Elke muziek heeft zijn hemel...


(Guiseppe Verdi)


Laatste nieuwtjes

Nieuwskrant

BENIEUWD NAAR ONZE AGENDA?  ZIE VERDER NAAR BENEDEN...

 

16/03/2019: Muziekhelden

Het wordt stilaan een tweejaarlijkse gewoonte: een concert - in de charmante omkadering van het vroeger gemeentehuis - gevuld met nieuwe creaties van ons trommelkorps, gecombineerd met wat de voorbije maanden door ons jeugdensemble werd op punt gesteld. 2 jaar geleden nog verspreid over 'Perkutado' en 'Lenteconcert', dit keer mogen we terecht spreken van 'Muziekhelden'! Ook benieuwd?


Kaarten zijn te verkrijgen via tickets@harmonielauwe.be.

 
 

 

AGENDA

 

De grote harmonie repeteert elke zondagvoormiddag van 10u tot 12u in het vroegere gemeentehuis van Lauwe in de Raadszaal.  Achteraf is er  ook mogelijkheid om gezellig na te kaarten in onze eigen bar.

 

 

Het trommelkorps repeteert op zaterdagmorgen in de raadszaal van het vroegere gemeentehuis van Lauwe (Lauweplaats). Voor de eerstejaars is dit onder leiding van Sam Nuytens (10u-11u), voor de gevorderden onder leiding van Dries Gruwez (11u-12u).

 

Het jeugdensemble repeteert op donderdagavond van 17u30 tot 18u30 olv Hilde Balcaen.

 

 

Uiteraard kunnen zich wijzigingen in het repetitieschema voordoen.  Voor info daarover kunt U terecht bij de laatste ledenbrief. 

 

Onze up-to-date agenda vind je hieronder. WIl je deze informatie geautomatiseerd in uw eigen agenda krijgen (vb in outlook, google calendar, iphone, ...), dan kan dit door het toevoegen van onze shared calendar. Voeg volgende link toe aan uw agenda: https://calendar.google.com/calendar/ical/harmonielauwe%40gmail.com/public/basic.ics of voeg via een web browser in google calendar simpelweg de agenda toe van de google account harmonielauwe@gmail.com.

Op volgende pagina lees je hoe je dit voor uw type toestel kan doen: https://support.google.com/calendar/answer/37100?co=GENIE.Platform%3DiOS&hl=nl

 

 

 

Koninklijke Harmonie Sint Cecilia Vrij en Blij Lauwe

Webmaster: Wout Reynaert

Voor meer informatie: Contacteer ons

©Harmonie Lauwe 2018